GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY'DAN GÜMÜŞHANE GÜMÜŞELLER KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİNE TEBRİK

12 AĞUSTOS 2022

Gümüşhane Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından Atatürk Caddesinde açılan işletmeyi ziyaret eden GTSO Başkanımız İsmail Akçay, işletmede incelmelerde bulunarak Kooperatif yetkililerini şehrimize kazandırmış oldukları güzel işletme için tebrik etti.

Kadın dayanışmasının en güzel örneklerinden bir tanesinin şehrimizde olduğunu ve azim ve kararlılıkla çalışarak üreten kadınlarımızın çok güzel işler ortaya çıkardığının altını çizen GTSO Başkanımız İsmail Akçay; ' Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak kadın girişimcilerimizi her zaman önemsedik ve değer verdik. Gümüşhane Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifimizde birlikte verilen mücadelenin tek verilen mücadeleden her zaman daha başarılı olacağını gösteren en güzel örneklerinden bir tanesi. Gümüşhane Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi çatısı altında bir araya gelen kadınlarımız hem daha profesyonel bir üretim anlayışı ile ürünlerini üretiyor, hem de bu güzel işletmede bölgemizin ve şehrimizin değerli tatlarını, Gümüşhaneliler ve şehrimize dışardan gelen misafirlerimizle buluşturacak. İşletmemizde Gümüşhane Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifimiz tarafından üretilen birbirinden değerli ürünlerin yanı sıra bir kafeterya ve restoran kısmı bulunuyor. Ben şahsen işletmemizi çok beğendim. Hizmete giren bu değerli işletmenin evlerinde üretim yaparak ekonomimize katkı sağlayan diğer kadınlarımız içinde güzel bir örnek olacağını düşünüyorum. İnşallah bu güzel örnekler benzer kadın kooperatiflerimizin ve işletmelerin kurulmasına ve güzel çalışmaların ortaya çıkmasına vesile olacaktır. Ben bir kez daha kooperatif üyelerimizi bu değerli cesaretleri ve güzel çalışmaları için tebrik ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum' dedi.