GÜMÜŞHANE VALİ YARDIMCISI MUSTAFA PALA'DAN ODAMIZA VEDA ZİYARETİ

19 AĞUSTOS 2022

Cumhurbaşkanlığı'nın 2022/392 sayılı atama kararnamesiyle Amasya Vali Yardımcılığı görevine atanan Gümüşhane Vali Yardımcısı Mustafa Pala, GTSO Başkanımız İsmail Akçay'a veda ziyaretinde bulundu.

GTSO Başkanımız İsmail Akçay'a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında görev süreci boyunca göstermiş olduğu yakın dostluğu içinde ayrıca teşekkürlerini ileten ümüşhane Vali Yardımcısı Mustafa Pala,   'Gerek şahsım olarak gerekse ailem Gümüşhane ye çok alıştık ve çok güzel arkadaşlar edindik. Buradan ayrılmak bizleri üzüyor. Ancak sizler gibi değerli dostlar edinmek ve sizleri tanımak bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamız şehrimizin en değerli kurumlarından biri. Birlikte çok güzel bir koordinasyon içerisinde çalışmalar yürüttük. Ben sizlere değerli dostluğunuz için bir kez daha teşekkür ediyorum'  ifadelerine yer verdi.

Ziyaret kapsamında Gümüşhane Vali Yardımcısı Mustafa Palaya şehrimize vermiş olduğu değerli hizmetler anısına bir teşekkür plaketi takdim eden GTSO Başkanımız İsmail Akçay, 'Sizleri tanımak ve sizlerle birlikte çalışmak bizler içinde çok değerli. Şehrimize ve ülkemize vermiş olduğunuz güzel hizmetler için bir kez daha şehrim adına sizlere teşekkür ediyorum. Dostluklar bakidir. İnşallah kurmuş olduğumuz bu değerli dostluk ömür boyu devam edecektir. Biz sizlerle birlikte çalışmaktan her zaman mutlu olduk. Ben bu değerli ziyaretiniz için teşekkür ediyor, yeni görev yeriniz olan Amasya Vali Yardımcılığı görevinizde sizlere başarılar diliyorum' şeklinde konuştu.