GÜMÜŞHANE GÜMÜŞELLER KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİNDEN GTSO BAŞKANIMIZA DAVET

21 EYLÜL 2022

Gümüşhane Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Ayşegül Öznur Parlak Kooperatif yetkilileri Sibel Kandaz Olgun ve Duygu Sena Kurt ile birlikte GTSO Başkanımız İsmail Akçayı ziyaret ederek, 30 Eylül 2022 tarihinde resmi olarak açılışını gerçekleştirecekleri Kafe, Restorant ve Ürün Satış Ofisi için düzenlenecek açılış programı için hazırlanan davetiyeyi takdim ederek, açılışa törenine davet ettiler.

Nazik davetleri için teşekkürlerini ileten ve açılış törenine katılmaktan büyük mutluluk duyacağını ifade eden GTSO Başkanımız İsmail Akçay, 'Gümüşhane Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifimizin kuruluş aşamasından bu güne kadar ki faaliyetlerini yakından takip ediyor ve biliyorum. Sağ olsun kooperatif Başkanımız Ayşegül hanım her zaman bizler ile geçen bu süreç içerisinde sürekli irtibat halinde oldu. Bizlerde gerek şahsım olarak gerekse Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamız olarak kooperatifimize her zaman destek olmaya ve üzerimize düşen ne varsa yapmaya gayret ettik. Şimdi ise şehrimize kazandırmış olduğunuz bu güzel işletmenin açılışını hep birlikte gerçekleştirmekten çok büyük mutluluk duyacağımı iletmek istiyorum. Ben bir kez daha bu nazik davetiniz için teşekkürlerimi iletiyor, şehrimize kazandırmış olduğunuz değerli işletme ve güzel çalışmalar içinde bir kez daha tebrik ediyorum'  ifadelerini kullandı.