GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY'DAN GÜMÜŞHANE VALİ YARDIMCISI ALİ RECAİ YERLİKAYA'YA ZİYARET

21 EYLÜL 2022

GTSO Başkanımız İsmail Akçay Cumhurbaşkanlığı'nın 2022/392 sayılı atama kararnamesiyle atanarak göreve başlayan, Gümüşhane Vali Yardımcısı Ali Recai Yerlikaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret kapsamında Gümüşhane Vali Yardımcısı Ali Recai Yerlikaya'ya odamız faaliyet alanı ve odamız tarafından yürütülen çalışmalar ile şehrimizin ekonomik yapısı hakkında bilgiler veren GTSO Başkanımız İsmail Akçay, Vali Yardımcısı Yerlikaya'ya şehrimizdeki yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için teşekkürlerini ileten Vali Yardımcısı Ali Recai Yerlikaya ise 'Sizleri tanımak tan şahsım adına çok mutlu oldum başkanım. Şehrimizin ekonomik yapısı adına vermiş olduğunuz değerli bilgiler içinde çok teşekkür ediyorum. Gümüşhane benim Vali Yardımcısı olarak atandığım ilk görev yeri. O açıdan her zaman bende ayrı bir yeri olacak. Geldiğimiz günden itibaren şehrimizi tanımaya çalışıyorum. İnşallah tanıdıkça şehrimize daha güzel hizmetler sunma fırsatımız olacak. Ben bir kez daha nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkürlerimi iletiyorum' ifadelerini kullandı.