ODAMIZ MECLİS VE MESLEK KOMİTESİ SEÇİMLERİ TAMAMLADI

09 EKİM 2022

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızın Meslek Komitesi ve Meclis Üyesi organ seçimleri yargı gözetiminde gerçekleştirildi.

GTSO toplantı salonunda gerçekleştirilen ve mevcut başkanımız İsmail Akçay'ın hazırlamış olduğu tek liste ile girilen seçimde 7 farklı meslek grubunda faaliyet gösteren üyelerimiz odamızın yeni dönem Meslek Komitesi ve Meclis Üyelerini belirlemek için oy kullandı. Başkanımız İsmail Akçay tarafından hazırlanan tüm listeler üyelerimizden tekrar tam güvenoyu alırken, Odamızın Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu seçimleri ise 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.