GÜSİAD HEYETİNDEN GTSO BAŞKANIMIZA ZİYARET

11 EKİM 2022

GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın ve Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri ile birlikte GTSO Başkanımız İsmail Akçayı ziyaret ederek, gerçekleştirilen odamız organ seçimlerinin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek tebriklerini ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini ileten GTSO Başkanımız İsmail Akçay, ''Bu anlamlı ve nazik ziyaretiniz benim için çok değerli. Gümüşhane sevdasıyla, aşkıyla binlerce kilometre uzaktan, zamanlarınızdan fedakarlık ederek şehrimize gelerek, şehrimizin daha fazla gelişmesi için çaba göstermeniz, şehrimiz için dertlenmeniz şahsımı ayrıca mutlu etmektedir. Ben değerli ziyaretiniz için sizlere tek tek teşekkürlerimi iletiyorum'' ifadelerini kullandı.