ŞEHRİMİZİN YATIRIM İMKANLARI GÜSİAD ÜYELERİNE ANLATILACAK

11 EKİM 2022

GTSO Başkanımız İsmail Akçay GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın'a Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) desteğiyle odamızın 26 farklı sektörde hazırlamış olduğu fizibilite raporlarını hediye ederek, raporlar hakkında kısa bilgiler verdi.

GTSO tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansına sunulan proje kapsamında 26 farklı sektörde hazırlanan ve tamamlanan fizibilite raporlarının bir suretini GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın'a takdim ederek yapılacak ortak bir toplantıda raporları GÜSİAD üyeleriyle ve şehrimize yatırım yapma düşüncesinde olan yatırımcılar ile paylaşmaktan büyük mutluluk duyacağını aktaran GTSO Başkanımız İsmail Akçay, ''Tamamlanarak yatırımcımız ve girişimcilerimizin hizmetine sunmuş olduğumuz bu raporlar Gümüşhane Organize Sanayi Bölgemize kurulabilecek yeni sanayi tesisleri için çok önemli bilgiler içeriyor. Organize Sanayi Bölgemizde altyapısı tamamlanmış arsalarımız hazır, uygun yatırımların neler olduğunu ve bu yatırımların hayat geçirilmesi gereken tüm verilerin ve çalışmaların yer aldığı fizibilite raporlarımız hazır. Yatırımcıya ise sadece kendisi için uygun bulduğu sektörü seçmek ve hazırlanmış raporlar dahilinde yatırımını yapmak kalıyor' dedi.

Yapmış olduğu değerli çalışmalar için GTSO Başkanımız İsmail Akçay'a teşekkürlerini ileten GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın da en kısa sürede geniş bir değerlendirme toplantısı organize ettiklerini ve odamız tarafından hazırlanan bu önemli raporların yatırımcılarımız ile bir an önce buluşturmak istediklerini' iletti.