GTSO HEYETİNDEN GÜMÜŞHANE VALİSİ KAMURAN TAŞBİLEK'E ZİYARET

18 KASIM 2022

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Meclis Başkanımız Kamuran Gündüz ve Meclis Üyelerimizden oluşan heyet, Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek'i makamında ziyaret etti.

Tamamlanan oda organ seçimlerinin ardından oluşan yeni yönetim kadrosuyla birlikte Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek'e ziyaret ederek Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından yürütülen seçim süreci ve  oluşan yönetim kadroları hakkında bilgiler veren GTSO Başkanımız İsmail Akçay,

'Üyelerimizle birlikte saygı ve hoşgörü içerisinde güzel bir seçim süreci geçirdik. Bir kez daha üyelerimize göstermiş oldukları katılım ve bizlere duymuş oldukları değerli güven için teşekkür ediyorum. Gümüşhane Valiliği görevinize başladığınız ilk günden itibaren şehrimiz için yapmış olduğunuz değerli çalışmalarda sürekli bizlerle istişare ederek odamızın görüşlerini sürekli önemsediniz. Göreve geldiğiniz ilk günden itibaren bu şehir için yaptıklarınızı şahsım, arkadaşlarım ve Gümüşhaneliler olarak hepimiz yakından biliyoruz. Yapılan bu güzel hizmetlerin yanı sıra çok daha güzel hizmetleri de birlikte yakalayacağımıza inancımız tamdır. Ben tüm arkadaşlarım adına bu nazik kabulünüz ve misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve gerçekleştirilen odamız organ seçimlerinin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyen Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ise,  ' Asıl amacımız şehrimizde yaşayan insanlarımızı dinlemek, onların dertleriyle dertlenmek, birlikte el ele vererek bu şehri yönetmek. Kapımız herkese açık. Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan tüm işler daha hızlı başarıya ulaşır. Bizlerde ortak akıl ile bir birlerimizin eksiğini tamamlayarak başarıya ulaşacağız. Gümüşhane İş dünyası olarak şehrimiz için önemli bir sorumluluğu yerine getiriyorsunuz. Üretmek, ticaret yapmak, istihdam sağlamak, insanlara iş vermek çok önemli bir sorumluluk. Sizler bu sorumluluğa katlanarak bu şehrin ekonomisine sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlıyorsunuz. Bunun için hepinizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum 'şeklinde konuştu.

GTSO HEYETİNDEN GÜMÜŞHANE  VALİSİ  KAMURAN TAŞBİLEK'E ZİYARET