GTSO HEYETİNDEN ARTVİN VALİSİ YILMAZ DORUK'A ZİYARET

28 KASIM 2022

GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Meclis Başkanımız Kamuran Gündüz, Meclis Başkan Yardımcımız Teyyar Demirel, Yönetim Kurulu Üyemiz Arslan Murat Akçay, Meclis Üyelerimiz Hüseyin Köprülü ve Ayşegül Öznur Parlak ile birlikte Artvin Valisi Yılmaz Doruk'u ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu güzel ve değerli ziyaret için GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ve beraberindeki oda yöneticilerimize teşekkürlerini ileten Artvin Valisi Yılmaz Doruk, heyete Artvin Valiliği tarafından yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Nazik misafirperverliği için Artvin Valisi Yılmaz Doruk'a teşekkürlerini ileten GTSO Başkanımız İsmail Akçay ise Vali Yılmaz Doruk'a ziyaret anısına bir plaket ile şehrimize ait Coğrafi İşaretli ürün olarak tescilli Pestil ve Köme hediye etti. GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay başkanlığındaki heyet daha sonra ise Artvin Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.

GTSO HEYETİNDEN ARTVİN VALİSİ YILMAZ DORUK'A ZİYARET GTSO HEYETİNDEN ARTVİN VALİSİ YILMAZ DORUK'A ZİYARET GTSO HEYETİNDEN ARTVİN VALİSİ YILMAZ DORUK'A ZİYARET