GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY'DAN ŞEHRİMİZ GAZETELERİNE ZİYARET

10 OCAK 2023

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla şehrimizde faaliyet gösteren Yerel Gazeteleri ziyaret ederek, gazete imtiyaz sahipleri ile gazete çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Ziyaret kapsamında, Gümüşkent Gazetesi, Gümüşkoza Gazetesi, Gümüşhane Olay Gazetesi ve Kuşakkaya Gazetesini ziyaret ederek, imtiyaz sahipleri ile görüşen GTSO Başkanımız İsmail Akçay; '' Dünyada ki en zor mesleklerden biri olan gazetecilik mesleğinin çok ciddi bir sorumluluk içerdiğini gayet yakından biliyorum. Basın yayın organları olarak bizlerin gözü, kulağı oluyor, toplumsal olaylara farklı pencerelerden bakmamıza imkan tanıyorsunuz. Sizlerin aracılığı ile yapılan hizmetleri görme bu hizmetleri farklı pencerelerden bakarak değerlendirme ve muhakeme etme yeteneğini yerine getiriyoruz. Gümüşhane Ticaret ve Sanayi odamız tarafından yapılan faaliyetlerin, toplantı ve etkinliklerin üyelerimize duyurulmasında da vermiş olduğunuz destekler içinde ayrıca teşekkür ediyor, gece gündüz demeden göstermiş olduğunuz emek varı çalışmalarınızdan dolayı bir kez daha sizleri tebrik ediyor ve tüm çalışanlarımıza başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.