GTSO HEYETİMİZDEN ÇÖLLEŞME VE EROZYONLA MÜCADELE GENEL MÜDÜRÜ NURETTİN TAŞ'A ZİYARET

23 OCAK 2023

Bir takım resmi ziyaretler için Ankara'da bulunan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komitesi üyelerimizden oluşan heyet Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Sayın Nurettin Taş'ı ziyaret etti.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Sayın Nurettin Taş'a nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederek, görevinde başarılar dileyen GTSO Başkanımız İsmail Akçay, ''GTSO heyeti olarak gerçekleştirmiş olduğumuz bu ziyaretimizin amacı hem siz değerli müdürümüzle şehrimize neler yapabiliriz hususunda istişarelerde bulunmak, hem de yeni görevinizde başarı dileklerimizi sizlere iletmekti. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın çok önemli çalışmaları var. Sizlerin de özverili çalışmaları ile Çölleşme ve Erozyonla Mücadele konusunda ülkemizde önemli projeleri hayata geçireceğimize olan inancımız tamdır. Ben bir kez daha nazik misafir perverliğiniz için GTSO heyetimiz adına sizlere teşekkür ediyor, görevinizde muvaffakiyetler diliyorum' ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Sayın Nurettin Taş ise bu nazik ziyaret için hepinize teşekkür ediyorum. Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü olarak şehrimiz de erozyonla ve çölleşme ile mücadele konusunda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isterim. Yapılacak olan projeler sayesinde gerekli desteğin sağlanması için bizlerde elimizden gelen desteği vermekten asla çekinmeyiz. Ben bir kez daha değerli ziyaretiniz için teşekkür ediyor, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızın değerli başkanına ve yöneticilerine başarılar diliyorum. 'şeklinde konuştu.

Habere ait döküman listesi
  DSC_5927.jpg [ Byte]