ODAMIZDA TOPLANAN YARDIMLAR YOLA ÇIKTI

08 ŞUBAT 2023

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremden etkilenen illerdeki afetzedelerin acil ihtiyaçlarını karşılamak ve yaralarını sarmak için başlatmış olduğu yardım kampanyası sonucunda üyelerinin ve Gümüşhane halkının desteği ile hazırladığı iki tır dolusu yardımı deprem bölgesine gönderdi.

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen bölgedeki yaklaşık 13 milyon insanı etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından afetzedelerin yaralarını sarmak için hızlı bir şekilde tüm üyelerine ve Gümüşhanelilere bildirimlerde bulunarak yardım kampanyasına başlayan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası iki tır dolusu yardım toplayarak, afet bölgesine gönderdi.

Gerçekleşen deprem felaketinden dolayı duymuş oldukları derin üzüntüyü dile getirerek hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan Rahmet yaraları olan kardeşlerimize acil şifalar dileyen Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay, '' Deprem felaketinin yaşandığı ilk andan itibaren arama kurtarma çalışmalarını ve yaşanan tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Acımız çok büyük ve hepimiz çok üzgünüz. Ülke olarak zor bir sınavdan geçiyoruz. Gün birlik ve beraberlik içerisinde bu zor zamanı aşma ve yaralarımızı sarma günüdür. Türk milleti olarak her zaman bu süreçleri birlik ve beraberlik içerisinde atlatmamayı ve yaralarımızı sarmayı başarmış bir milletiz.

(TOBB) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin koordinasyonu ile Gümüşhane Ticaret ve Sanayi odası olarak bizlerde hiç vakit kaybetmeden depremzedelerimizin yaralarını sarmak ve acil ihtiyaçlarını karşılamak için başlatmış olduğumuz yardım kampanyasında öncelikli olarak, Kataletik ve Elektrikli Soba, Tüp, Su, Bebek Maması, Ekmek, İlaç, Temizlik Ürünleri, Battaniye, Kışlık Kıyafet, Gıda Maddesi vb. öncelikli ürünlerden oluşan ürünlerle dolu araçlarımız, Gümüşhane Valimiz Sayın Kamuran Taşbilek'in koordinasyonunda gideceği bölgeler tespit edilerek yola çıkarılmıştır. İnşallah en kısa sürede araçlarımız bölgeye ulaşacak ve depremzedelerimize şifa olacaktır. Üçüncü aracımızda hazır. Yardımları almaya devam ediyoruz. Yardımların devam etmesi doğrultusunda yine araç temin ederek, bölgeye yardımları ulaştırmaya devam edeceğiz.

Odamız tarafından başlatılan yardım kampanyasına maddi ve manevi destek olan iş dünyamıza, yardımların bölgeye ulaştırılması için araçlarını tahsis eden firmalarımıza, üyelerimize, esnaf ve tüccarımıza, Gümüşhane halkına, araçlarımızın hızlıca yola çıkması için canla başla mücadele veren çalışanlarımıza ve gönüllü gençlerimize öncelikli olarak teşekkürü bir borç biliyorum.

Bir kez daha Allah'ım ülkemize ve milletimize böyle bir acı yaşatmasın diye dua ederek, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaraları olan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.' ifadelerini kullandı.

ODAMIZDA TOPLANAN YARDIMLAR YOLA ÇIKTI ODAMIZDA TOPLANAN YARDIMLAR YOLA ÇIKTI ODAMIZDA TOPLANAN YARDIMLAR YOLA ÇIKTI ODAMIZDA TOPLANAN YARDIMLAR YOLA ÇIKTI ODAMIZDA TOPLANAN YARDIMLAR YOLA ÇIKTI