BAŞKAN AKÇAY'DAN 15 ŞUBAT KURTULUŞ GÜNÜ MESAJI

14 ŞUBAT 2023

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay; Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Akçay mesajında; 'Osmanlı devletinin çöküş süreciyle başlayan siyasi ve askeri boşluk ile birlikte artan işgallere karşısında Büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılan kurtuluş mücadelesi, milletimizin vatan ve hürriyetine olan düşkünlüğü ile birleşerek, işgalci düşman ordularını ve beraberindeki işgalci çeteleri bu ülkenin topraklarından söküp atmıştır. Şanlı ordumuz ve aziz milletimizin verdiği bu kutlu mücadele sonucunda işgal altında olan şehrimizde 15 Şubat 1918 tarihinde düşman işgalinden kurtarılmıştır. Sözlerimi tamamlamadan önce bu vatan toprakları için milletimizin hürriyeti için canını vermekten çekinmeden mücadele ederek şehit düşmüş tüm neslimize ve şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize de sağlık ve kuvvet dileyerek, şehrimizin düşman işgalinden kurtuluş günü olan 15 Şubat'ın şehrimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum ' ifadelerini kullandı.