''04.17'' KARMA RESİM VE FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

07 MART 2023

GTSO Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane Üniversitesi akademisyenlerinin ve öğrencilerinin girişimleriyle gelirinin tamamı depremzedelere aktarılacak olan '04.17' Karma Resim ve Fotoğraf Sergisinin açılışına katıldı.

Gümüşhane üniversitesi kültür ve kongre merkezinde 16 sanatçının 81 eserinin yer '04.17' Karma Resim ve Fotoğraf Sergisinin açılış törenine katılan GTSO Başkanı İsmail Akçay, düzenlenen serginin çok önemli bir anlamı olduğunu ifade ederek, ''6 Şubat tarihinde yaşamış olduğumuz asrın felaketi diye adlandırılan depremden sonra birlik, berberlik ve kardeşliğin en güzel örneklerini sergileyen milletimiz, el birliği ile bölgedeki afetzedelerimizin yaralarını sarmak için elinde olanı gönlünden vermiştir ve vermeye de devam etmektedir.

Gümüşhane Valiliğimiz başta olmak üzere Gümüşhane Belediyemiz, Gümüşhane Üniversitemiz, Ticaret ve Sanayi Odamız ve şehrimizdeki Sivil Toplum örgütleri ve Gümüşhaneliler olarak ilk andan itibaren canla başla çalışarak bir nebze olsun depremzedelerimizin yaralarını sarmayı başardığımızı düşünüyorum. Gümüşhane Üniversitemiz bizler için çok değerli. Üniversitemiz şehrimizin sosyal-kültürel ve ekonomik hayatına önemli katkılar sağlayan değerli bir markamız.

Tüm gelirinin depremzedelere aktarılacak olan bu Resim ve Fotoğraf Sergisinin açılışının hayırlı olmasını diliyor, değerli çalışmaları için Başta Rektörümüz, değerli akademisyenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

''04.17'' KARMA RESİM VE FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI  ''04.17'' KARMA RESİM VE FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI  ''04.17'' KARMA RESİM VE FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI