19 HAZİRAN 2023

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane Üniversitesinin 15?inci Kuruluş Yıl Dönümü ve 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenine katılarak, 'Türkçe Dil Eğitim Programı'ndan mezun olan öğrencilere başarı belgelerini takdim etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende saygı duruşu sırasında slaytta 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden Gümüşhane Üniversitesi öğrencilerinin fotoğrafları yansıtıldı. Yapılan konuşmaların ardından fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları düzeyinde başarı gösterip, ilk üçte yer alan öğrencilere protokol tarafından ödülleri takdim edildi. Ek olarak Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'nde doktora programını bitirenlere plaketleri verildi.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay 'da 2022-2023 öğretim yılında Gümüşhane Üniversitesi Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen Uluslararası Öğrencilere Yönelik Türkçe Dil Eğitimi programını başarı ile tamamlayan öğrencilere başarı belgeleri ve plaketlerini vererek tebrik etti.

Tören hatıra fotoğrafı çekilmesi, öğrencilerin mezuniyet yemini etmesi ve kep atmasıyla birlikte sona erdi.

Tören sonunda GTSO Başkanımız İsmail Akçay ve beraberindeki protokol üyeleri Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü önünde gerçekleştirilen Uluslararası öğrencilerin düzenlediği 'Kültür Tanıtımı ve Müzik Gösterisini izleyerek, açılan stantları gezip öğrencilerin kendi ülkelerini ve kültürlerini tanıtmak amacıyla yaptığı yöresel yemeklerin tadına bakarak ,öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

BAŞKAN AKÇAY, TÜRKÇE DİL EĞİTİMİ PROGRAMINDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ BAŞKAN AKÇAY, TÜRKÇE DİL EĞİTİMİ PROGRAMINDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ BAŞKAN AKÇAY, TÜRKÇE DİL EĞİTİMİ PROGRAMINDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ BAŞKAN AKÇAY, TÜRKÇE DİL EĞİTİMİ PROGRAMINDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ BAŞKAN AKÇAY, TÜRKÇE DİL EĞİTİMİ PROGRAMINDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ BAŞKAN AKÇAY, TÜRKÇE DİL EĞİTİMİ PROGRAMINDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ BAŞKAN AKÇAY, TÜRKÇE DİL EĞİTİMİ PROGRAMINDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ BAŞKAN AKÇAY, TÜRKÇE DİL EĞİTİMİ PROGRAMINDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ