26. GÜMÜŞHANE KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ YAPILDI

31 TEMMUZ 2023

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay, bu yıl 26'ıncısı gerçekleştirilen Gümüşhane Kültür ve Sanat Festivaline katılarak, festival coşkusuna ortak oldu.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na festival çelengi sunma törenine katılarak, günün anısına fotoğraf çektiren GTSO Başkanımız İsmail Akçay, daha sonra ise halk oyunları ekipleriyle birlikte kortej yürüyüşüne katılarak, festival alanında açılan stantları inceledi.

Festival alanında ziyaretçilere aşure ve kuru fasulye ikramında bulunan GTSO Başkanımız Akçay, daha sonra Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen halk oyunları ekiplerinin sergilemiş olduğu halk oyunları gösterilerini izleyerek, şair ve yazarlarımızın yer aldığı şiir gecesi ve konser programına katıldı.

26. GÜMÜŞHANE KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ YAPILDI 26. GÜMÜŞHANE KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ YAPILDI 26. GÜMÜŞHANE KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ YAPILDI 26. GÜMÜŞHANE KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ YAPILDI 26. GÜMÜŞHANE KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ YAPILDI 26. GÜMÜŞHANE KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ YAPILDI