GTSO BAŞKANIMIZ AKÇAY'DAN TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT'A ZİYARET

17 AĞUSTOS 2023

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBTİM  Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer BOLAT'ı makamında ziyaret ederek, başarı dileklerini ileten GTSO Başkanımız İsmail AKÇAY, Bakan Ömer BOLAT'ı Gümüşhane'ye davet etti.

TOBTİM  Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer BOLAT'ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini aktaran GTSO Başkanımız İsmail AKÇAY, yapmış oldukları ziyaret kapsamında, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer BOLAT ile ticaret bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar hakkında genel değerlendirmelerde bulunduklarını ve kamudaki verimliliğin artırılması amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkındaki görüştüklerini iletti.

Ziyaret kapsamında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer BOLAT'ı Gümüşhane'ye davet ettiğini de belirten GTSO Başkanımız İsmail AKÇAY,  'Bakanımızı üyelerimizle birlikte ortak bir istişare toplantısı yapmak için şehrimize davet ettim. Kendiside uygun bir zamanda bu davetimize katılacağını söyledi. Ben bir kez daha kendisine nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, iş dünyamız ve ülkemiz için yapacağı değerli çalışmalarda kendisine şimdiden başarılar diliyorum '  dedi.

GTSO BAŞKANIMIZ AKÇAY'DAN TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT'A ZİYARET GTSO BAŞKANIMIZ AKÇAY'DAN TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT'A ZİYARET GTSO BAŞKANIMIZ AKÇAY'DAN TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT'A ZİYARET