GTSO HEYETİNDEN VALİ TANSIVER'E ZİYARET

24 AĞUSTOS 2023

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay başkandaki heyet Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gümüşhane Valisi olarak atanarak göreve başlayan Vali Alper Tansıver'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Meclis Başkanımız Kamuran Gündüz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Arslan Murat Akçay, Sebahattin Uçar, Meclis Üyelerimiz Nail Dabağ, Hüseyin Köprülü, Teyyar Demirel, TOBB İl kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanımız Aysu Dalgıç, odamız Genel Sekreter Yardımcısı Cahit Bal ve Ticaret Sicil Müdürümüz Aydın Ayar ile birlikte Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever'i makamında ziyaret eden GTSO Başkanımız İsmail Akçay, Vali Alper Tansıver'e hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi.

Gümüşhane iş dünyası olarak, ortak akıl ve istişare ile şehrimizin kalkınması için yapılacak tüm çalışmalara hazır olduklarını ileterek, şehrimizde yaşanan sorunların çözümü için elbirliğiyle çözüm odaklı hareket edilmesi gerektiğini ifade eden GTSO Başkanımız İsmail Akçay, 'Valilik makamı şehirlerimiz için çok önemli. Bizler bunun farkındayız. Her gelen Valimiz şehrimiz için güzel şeyler yaparak emek vererek, yapılan hizmetlerin üzerine bir yenisini daha ekleyerek, güzel dostluklar içerisinde şehrimizden ayrıldı. İnanıyorum ki sizlerde şehrimize ve ülkemize çok değerli hizmetler edeceksiniz.'

'ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ'

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak iş dünyası olarak ilimizin sorunlarının çözümü noktasında üzerimize düşeni gücümüz yettiği sürece yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Cevdet Yılmaz ve ilgili bakanlarımızın katılımıyla Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye ekonomi şurasında şehrimiz için önemli olan üç konuyu gündeme taşıdım.

Bu taleplerimizin çözüme kavuşması gelecekte ilimizde yaşanacak olan istihdam sorununun ortadan kalkması ve şehrimize yeni bir ekonomik canlılığın gelmesini sağlayacaktır. Bu hususlarda da sizlerin değerli desteğini bekliyor, yeni görevinizde tekrar başarılar diliyorum'  ifadelerini kullandı.

'EL BİRLİĞE İLE ŞEHRİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu nazik ziyaret için GTSO Başkanımız İsmail Akçay ve beraberindeki tüm heyet tek tek teşekkürlerini ileten Vali Alper Tanrısever, 'Gümüşhane gerçekten sıcak kalpli ve iyi insanlarla dolu bir şehir. Ben aslen Ankaralıyım. Ama artık Gümüşhaneliyim. Gümüşhane'nin dertleriyle dertlenip, sizlerle birlikte sevineceğim. Şehrimiz için yapılacak ne varsa da el birliği ile ortak akıl ile yapacağız. Şehrimiz sakin ve huzurlu bir şehir. Ancak yapılacak çok işimiz olduğunu görüyorum. Sorunlar karşısında üzerimize çöken karamsarlığı bir kenara atıp el birliği ile bu sorunları çözecek güce ve iradeye sahibiz. Ekonomi şurasında dile getirmiş olduğunuz sorunlar ve çözüm önerileri gerçekten çok değerli konular. Yakın takipçisi olacağıma emin olun. İnşallah sizlerin de desteği ile kamu özel sektör olarak el birliği ile şehrimiz için ortak akılda buluşup, güzel işler yapacağız.' şeklinde konuştu.

GTSO HEYETİNDEN VALİ TANSIVER'E ZİYARET