GÜMÜŞHANE VALİSİ ALPER TANRISEVER'DEN GTSO'YA ZİYARET

04 EKİM 2023

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever iade-i ziyaret kapsamında Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek, GTSO Başkanımız İsmail Akçay, Meclis Üyelerimiz ve Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyelerimiz ile görüş alışverişinde bulundu.

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever'e nazik ve değerli ziyaretleri için teşekkürlerini aktaran ve kendilerini Gümüşhane İş Dünyasının çatı kuruluşu olan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasında ağırlamaktan mutluluk duyduklarını aktaran GTSO Başkanımız İsmail Akçay, istişare ile şehrimiz için değerli ve güzel işler yapacağınıza olan inançlarının tam olduğunu söyledi.

Nazik misafirperverlikleri ve göstermiş oldukları sıcak karşılama için GTSO Başkanımız İsmail Akçay, Meclis Üyelerimiz ve Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyelerimize teşekkür eden Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, ''Akıl akıldan üstündür. Eğer güzel işler yapmak istiyorsanız istişareye ve başka insanların görüşlerine daha fazla önem vermelisiniz. Bazen en güzel fikirler en farklı zamanda  en ummadığınız zamanda karşınıza çıkıverir. Gümüşhane'de göreve başlayalı bir buçuk ay oldu ve bu süreçte çok güzel fikirlerle karşılaştım. Özellikle istihdam sağlayan, bu ülke için katma değer üreten siz değerli işadamlarımızın şehrimiz ve ülkemiz için düşündüklerinin, görüşlerinin ve fikirlerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu açıdan ziyaretlerimize sizler ile başlamak istedik. İnşallah el birliği ile ortak akıl ve istişare ile şehrimiz için en güzel hizmetleri hep birlikte yapacağız.'' ifadelerini kullandı.

GÜMÜŞHANE VALİSİ ALPER TANRISEVER'DEN GTSO'YA ZİYARET GÜMÜŞHANE VALİSİ ALPER TANRISEVER'DEN GTSO'YA ZİYARET