GTSO HEYETİNDEN İL JANDARMA KOMUTANI KIDEMLİ ALBAY SERHAT DEMİRAL'A ZİYARET

06 EKİM 2023

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay, Meclis Başkanımız Kamuran Gündüz ve Genel Sekreter Yardımcımız Cahit Bal ile birlikte Gümüşhane İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Serhat Demiral'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret kapsamında Gümüşhane İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Serhat Demiral'a yeni görevinde başarılar dileyerek, Gümüşhane İş dünyası olarak her zaman güvenlik güçlerimizin yanında ve emrinde olduklarını  ifade eden GTSO Başkanımız İsmail Akçay, Albay Serhat Demiral'a şehrimizin ekonomik yapısı hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, GTSO Başkanımız İsmail Akçay, Meclis Başkanımız Kamuran Gündüz ve Genel Sekreter Yardımcımız Cahit Bal'a teşekkürlerini ileten Demiral ise 'Gümüşhane'mizin  doğası çok güzel, , insanı da  çok sıcak kanlı. Fırsat buldukça şehrimizin her bölgesini gezmeye ve tanımaya çalışıyorum. Kısa zamanda çok güzel dostluklar edindim. Üreten ve istihdam sağlayan siz değerli iş dünyamızın ülkemizin gelişmesine ve büyümesine sağlamış olduğu değerli katkıyı yakından bilen bir kişi olarak, sizlere almış olduğunuz bu önemli sorumluluk için teşekkürlerimi sunuyorum. şeklinde konuştu.