GTSO BAŞKANIMIZ AKÇAY'DAN 29 EKİM KUTLAMA MESAJI

30 EKİM 2023

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Başkanımız İsmail Akçay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümünü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Akçay mesajında; 'Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, Yüce Türk milletimizin istiklali için mücadele eden şehit ve gazilerimizin tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu taşıyoruz.

Türk milletinin ve bu milletin egemen iradesinin ifadesi olan Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz yüce milletimizden aldığı ilham ve benimsediği evrensel ilkeler sayesinde dünyanın diğer medeniyetleri tarafından her zaman örnek alınan bir değerler bütünü olmuştur.

Cumhuriyetin en büyük erdemi, Türk toplumuna Ulus olma bilincini aşılaması, bireyi vatandaş, yurttaş konumuna yükseltmesidir. Milletimiz Cumhuriyet ile kazandığı değerleri, toplum hayatının vazgeçilemez unsuru olarak benimsemiş, karşılaştığı sorunları Cumhuriyete olan bağlılığı sayesinde birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı başarmıştır.

Atatürk'ün Türk Gençliğine ve Türk Milletine en büyük emaneti olan Cumhuriyetin erdemlerine, kazanımlarına ve temel haklarına sahip çıkarak sonsuza dek yaşatmak, ülkemizin aydınlık geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakârlıkta bulunmak hepimizin ortak görevi ve sorumluluğudur.

Bu anlamı büyük günde İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyor, bir kez daha 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıl dönümünün ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.'' ifadelerini kullandı.