CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI VE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

30 EKİM 2023

Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında şehrimizde düzenlenen etkinliklere katılan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Başkanımız İsmail Akçay, Cumhuriyetimizin 100. Yılını tüm ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir coşku ve sevinçle kutlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla ilimizde düzenlenen tüm etkinliklere katılarak Cumhuriyet coşkusuna ortak olan GTSO Başkanımız İsmail Akçay, 'Gümüşhaneliler olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılını bizlere yakışır şekilde kutladığımızı düşünüyorum. Ben bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarına coşku ile katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.' dedi.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI VE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI VE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI