GÜMÜŞHANE İL JANDARMA KOMUTANI DEMİRAL'DAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

13 KASIM 2023

Gümüşhane İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Serhat Demiral, GTSO Başkanımız İsmail Akçay'a iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında GTSO Başkanımız İsmail Akçay'dan şehrimizin ekonomik yapısı ve odamız hakkında bilgi alan Gümüşhane İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Serhat Demiral, Gümüşhane İl Jandarma Alay komutanlığı olarak, şehrimizin ve ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak, için tüm kurumlarımız ile iş birliği içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gümüşhane İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Serhat Demiral'a nazik ziyaretleri için teşekkür eden GTSO Başkanımız İsmail Akçay, sizlerin sayesinde bizler rahatça güven içerisinde evlerimizde uyuyoruz. Sizlerin bizler için uyumadığını bildiğimiz için bizler rahatça uyuyoruz. Güvenlik güçlerimizin ülkemiz için bulunduğu fedakarlıkları biliyoruz. Bunun için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Ben bir kez daha yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum  şeklinde konuştu.