'GÜMÜŞHANELİLER TRABZON'UN TEMEL TAŞLARINDAN BİRİSİDİR'

31 OCAK 2024

Trabzon ziyaret programı kapsamında Trabzon Gümüşhaneliler Derneğini ziyaret ederek Dernek Üyeleri ile bir araya gelen GTSO Heyetimiz, Dernek Başkanı Murteza Eroğlu ve Dernek Yönetimi ile birlikte görüş alışverişinde bulundu.

Meclis Başkanımız Kamuran Gündüz, Meclis Başkan Yardımcımız Teyyar Demirel, Yönetim Kurulu Üyemiz Adem Köse, Meclis Üyelerimiz Hüseyin Köprülü ve Selahattin Atalay ile birlikte Trabzon Gümüşhaneliler Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Murteza Eroğlu ve Dernek üyeleri ile bir araya gelen GTSO Başkanımız İsmail Akçay, Başkan Murteza Eroğlun'dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Trabzon'da yaşayan Gümüşhanelilerin Trabzon'un temel taşlarından biri olduğunu belirterek, Gümüşhaneli hemşerilerimiz her zaman Trabzonlu kardeşlerimizle birlikte dostluk ve akrabalık ve komşuluk ilişkilerini en iyi seviyede yalamış ve yaşatmaya devam etmektedir. İnanıyorum ki bu güzel ilişkiler her geçen günde artarak devam edecektir. Çevre illerden Trabzon iline tedavi olmak için gelen hastalarımızın ve yakınlarının konaklama ihtiyaçlarının çözüme kavuşması amacıyla ihtiyaç duyulan bir konuk evi yapılması amacıyla yapmış olduğunuz talebiniz çok önemli bir ihtiyaç. Bu talebinizin karşılanması bölgeden Trabzon iline tedavi amacıyla gelen insanlarımızın çok büyük bir sorununu çözecek. Bu önemli talebiniz Trabzon'daki Mülki idare ve yerel yönetimlerimizin de en öncelikli gündemleri arasında olacaktır. Gümüşhaneliler Trabzon'un temel yapı taşlarından biridir. Trabzon kamuoyunun derneklerimizin bu taleplerine kayıtsız kalacağını düşünmüyorum. Bizlerde Gümüşhaneliler derneği ve bölge illerimizin dernekleri tarafından birinci öncelik olarak ifade edilen bu konuk evi projesinin hayat geçirilmesi amacıyla gereken tüm desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim dedi.

Nazik ziyaretleri için GTSO Başkanımız İsmail Akçay ve tüm GTSO heyetine teşekkürlerini ileten Trabzon Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Murteza Eroğlu ise bölgemizdeki en önemli ihtisas hastaneleri bu şehirde. Her gün yüzlerce vatandaşımızın bu şehir tedavi olmak için geliyor ve tedavi süreci uzadığı zaman ise sıkıntılar yaşamaya başlıyor. İmkanı olmayan vatandaşlarımız ise bu durumda çok büyük zorluklar yaşayabiliyor. Bu önemli talebimizi bölge illerimizin dernekleri ile bir araya gelerek tüm belediye başkanlarımıza ve mevcut adaylarımıza ilettik. İnşallah sizlerin de değerli desteği ile bu sorunumuzu yakın zamanda çözmüş oluruz ifadelerini kullandı.