ODA YÖNETIM KURULU BAŞKANIMIZ İSMAIL AKÇAY EKONOMIK İŞBIRLIĞI TEŞKILATI (EİT) TOPLANTISINDA.

01 KASIM 2012

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmail AKÇAY Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 12. Genel Kurulu ve 17. Yürütme Kurulu Toplantısına katılacak.

Türkiye, İran, Pakistan’ın kurucu üyesi olduğu Azerbaycan, Afganistan, Kazakistan, Türkmenistan, Kırgızıstan, Özbekistan ve Tacikistan’ın sonradan üye olduğu Dönem Başkanlığını üye ülkelerin dönüşümlü olarak yaptığı en son Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Başbakanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN’ın katılımı ile gerçekleştirilen toplantı ile dönem başkanlığı  Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham ALİYEV’e devredilen Ekonomik İşbirliği Teşkilatının 12. Genel Kurulu ve 17. Yürütme Kurulu toplantısı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde 5-7 Kasım 2012 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecektir.

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı; Üye ülkeler arasında soso-ekonomik kalkınma ve işbirliğinin geliştirilerek daha çok ticaret yapmayı hedeflemektedir.

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) Milli Komite ve Tahkim Komitesi Üyesi olan Sayın İsmail AKÇAY Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odasının 5-7 Kasım 2012 tarihlerinde Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde yapılacak 12. Genel Kurulu ve 17. Yürütme Kurulu Toplantısına katılacaktır.