KREATIF EKONOMI ZIRVESI'NE DAVET

24 NİSAN 2024

Değerli Üyemiz,

Birliğimizden gelen yazıda, 26-27 Nisan 2024 tarihlerinde, TOBB İkiz Kuleler?de düzenlenecek olan Kreatif Ekonomi Zirvesi?ne katılmanız için sizi davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. İş dünyasının önde gelen isimlerini ve kamudan önemli katılımcıları bir araya getirecek olan bu zirve, Türkiye'nin kreatif ekonomi potansiyelini ve uluslararası işbirliklerini masaya yatıracak. Kreatif endüstrilerin ekonomik etkileri, devlet destekleri, yapay zeka, inovasyon ve ticaret gibi güncel konuların ele alınacağı panellerle dolu bir program sizleri bekliyor.

Bu zirvede, B2B görüşmeler yapabileceğiniz ve yeni iş fırsatları yaratabileceğiniz bir networking alanı da sizler için hazırlanacak. Türkiye'nin öncülüğünde kreatif dünyanın geleceğine ışık tutacak bu önemli buluşmada yerinizi alın.

Etkinlikle ilgili daha fazla bilgi ve kayıt işlemleri için aşağıdaki linke tıklayınız.

Tarih : 26-27 Nisan 2024

Saat : 09.00

Yer : TOBB İkiz Kuleler

Kayıt Linki: https://tobbkreatifendustrilermeclisi.org/kreatif-endustriler-zirvesi/