KOSGEB GİRŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ

27 MART 2014

KOSGEB GİRŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ

Gümüşhane Üniversitesi’nin KOSGEB işbirliği ile gerçekleştirdiği Girişimcilik eğitiminde başarılı olan 650 öğrenciye sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Törene Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay katıldı.

Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çok Amaçlı Salonda düzenlenen temsili törende 62 öğrenci sertifikasını alırken, törene Vali Dr. Yusuf Mayda, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İhsan Günaydın, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)  Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, KOSGEB Gümüşhane yetkilileri, üniversite yöneticileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Vali Dr. Yusuf Mayda, artık bilgi ve teknoloji çağında yaşadığımızı belirterek, daha önceden en büyük sermeyenin beşeri sermaye, insan zihni dendiğini fakat şuanda bilgi ve teknolojiye uyum sağlayabilen, değişik şartlara adapte olabilen kabiliyetli insanların söz konusu olduğunu söyledi.

Protokol konuşmalarının ardından 650 öğrenciden 62’sine belgeleri verildi.