GÜMÜŞHANE VALİSİ DR. YUSUF MAYDA VEDA ETTİ

09 HAZİRAN 2014

GÜMÜŞHANE VALİSİ DR. YUSUF MAYDA VEDA ETTİ

Son Valiler kararnamesiyle merkez Valiliğine atanan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda için Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından veda yemeği düzenlendi.

İkisu köyündeki Kral Park tesislerinde düzenlenen yemeğe, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Serhat Önder, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karademir, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, Vali Yardımcıları Cahit Karatepe, Meral Uçar, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komitesi Üyeleri, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Güdef Başkanı Tahsin Söğüt, Güsev Başkanı Vahit Olgun, İl dışından gelen dernek yöneticileri ile kurum müdürleri katıldı.

Veda yemeğini organize eden Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda’nın yönetişim anlayışının, vatandaş memnuniyetini ön planda tutarak gerçekleştirdiğine vurgu yaparak Gümüşhane’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı dolayı teşekkür etti.

Yemekte konuşan Vali Mayda, Gümüşhane’den gönlünün ferah ayrıldığını belirterek, “Sahada maç içerisinde zaman zaman oyuncu değişiklikleri yapılır. Yeni giren oyuncu takımına daha fazla katkı koymaya çalışırken, oyundan alınan oyuncu ise kenara çekilir, oyuncuları ve takımını alkışlamaya devam eder. Bizdeki anlayış da budur. Benim Gümüşhane'de mutlu üç yılım oldu. Gümüşhane'den gönlüm ferah ayrılıyorum.” dedi.

Milletvekili Üstün ise devlette devamlılık olduğunu ifade ederek, “Ne kadar görev yaparsak yapalım bir gün ayrılacağız. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan o makamlara şeref vermektir. Sayın Valimiz bunun en güzel örneğini vermiştir. Kendisiyle hep bir ağabey kardeş ilişkisi içinde çalıştım. Kendilerine teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Ercan Çimen Vali Mayda’nın yaptığı hizmetlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Valilik çalışanları, Belediye, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi ve İstanbul Dernekleri adına Vali Mayda'ya teşekkür plaketleri verdi.

GÜMÜŞHANE VALİSİ DR. YUSUF MAYDA VEDA ETTİ GÜMÜŞHANE VALİSİ DR. YUSUF MAYDA VEDA ETTİ GÜMÜŞHANE VALİSİ DR. YUSUF MAYDA VEDA ETTİ GÜMÜŞHANE VALİSİ DR. YUSUF MAYDA VEDA ETTİ GÜMÜŞHANE VALİSİ DR. YUSUF MAYDA VEDA ETTİ GÜMÜŞHANE VALİSİ DR. YUSUF MAYDA VEDA ETTİ GÜMÜŞHANE VALİSİ DR. YUSUF MAYDA VEDA ETTİ GÜMÜŞHANE VALİSİ DR. YUSUF MAYDA VEDA ETTİ GÜMÜŞHANE VALİSİ DR. YUSUF MAYDA VEDA ETTİ GÜMÜŞHANE VALİSİ DR. YUSUF MAYDA VEDA ETTİ GÜMÜŞHANE VALİSİ DR. YUSUF MAYDA VEDA ETTİ