TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİNDE 10 VE 20 YILINI DOLDURAN TOBB DELEGELERİ HİZMET ŞEREF BELGELERİNİ ALDILAR

17 TEMMUZ 2014

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde  10 ve 20 yıl süreyle görev yapan TOBB Genel Kurul delegelerine hizmet şeref belgesi ve plaketleri, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın da katıldığı tören ve iftar yemeğinde verildi. Törende Oda ve Borsaların Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları da hazır bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde düzenlenen tören ve iftar yemeğinde Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKÇAY ve Meclis Başkanı Sebahattin UÇAR temsil etti.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, törenin açılışında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Gül ve Bakan Yazıcı’ya Türk iş dünyasına yaptıkları katkılar için teşekkür etti.