YÖNETIM KURULU BAŞKANIMIZ İSMAIL AKÇAY ÜYE ZIYARETLERINE DEVAM EDIYOR..

03 HAZİRAN 2015

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail AKÇAY Üye Ziyaretlerine devam ediyor..

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKÇAY ve Genel Sekreter Lütfi KILIÇ Odamız Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sibel KANDAZ OLGUN ve Mustafa OLGUN’a ait Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi ‘ni ziyaret ettiler.

Gümüş İlgi özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 3 katlı 600 m2 üzerine inşa edilmiş  özel eğitime ihtiyaç duyan özel çocuklar için 2007 yılında hizmete girmiş, 2010 yılında şirketleşerek faaliyetine devam etmektedir.  Kurucusu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Sibel KANDAZ OLGUN ve  Özel Eğitim Öğretmeni Mustafa OLGUN ‘un önderliğinde  bu hizmette kaliteyi ve kurumsallaşmayı hedef bilerek bütün  imkanları sağlamaya çalışmıştır.

Bununla birlikte 300 özel öğrenciye  ihtiyaçlarına göre güncel eğitim materyalleri ve teknolojik araçlar kullanılarak 30 personelle birlikte  rehabilitasyon hizmeti vermekte ve bunun yanı sıra  ailelere de Danışmanlık hizmeti vermektedir.

Kurumda  Zihinsel Engelliler Destek Eğitim Programı(Mental Retardasyon), Bedensel Engelliler Destek Eğitim Programı,İşitme Engelliler Destek Eğitim Programı,Özel Öğrenme Güçlüğü Destek Eğitim Programı, Yaygın Gelişimsel Bozukluk Destek Eğitim Programı (otizm) bulunmaktadır.

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Hizmeti vermekte olan okulumuzda eğitime gereksinimi olan çocuklarımıza günlük hayatta kendilerine yetecek kadar temel becerileri ve alışkanlıkları kazandırmak onları topluma hazırlamak ve sosyal yönden uyum problemlerini belirlenen ihtiyaçları doğrultusunda bilimsel yöntem – teknikler kullanarak azaltmak ve ortadan kaldırabilmek için Türk Milli Eğitim sisteminin esasları doğrultusunda çalışmalarımızı özverili, kaliteli ve kendini sürekli kendini yenileyen bir eğitim anlayışıyla sürdürmektedir.

YÖNETIM KURULU BAŞKANIMIZ İSMAIL AKÇAY ÜYE ZIYARETLERINE DEVAM EDIYOR.. YÖNETIM KURULU BAŞKANIMIZ İSMAIL AKÇAY ÜYE ZIYARETLERINE DEVAM EDIYOR..