GÜMÜŞHANE'DE HIZMET SEKTÖRÜNDEKI İŞVERENLER VE YÖNETICILERLE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETIMI EĞITIMI PROJESI BAŞLADI

10 KASIM 2015

Gümüşhane'de Hizmet Sektöründeki İşverenler ve Yöneticilerle İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi Projesi Başladı.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından Hazırlanarak Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansınca kabul edilen  "Gümüşhane'de Hizmet Sektöründeki İşverenler ve Yöneticilerle İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi Projesi" eğitimleri Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Lütfi KILIÇ'ın proje eğitimleri ile ilgili bilgi vermesi ile başladı.

Projenin Açılış konuşmasını yapan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKÇAY günümüzde en zor şeyin bilgiye ulaşmak olduğu, bilgiye ulaşmak için emek harcamak gerektiğine vurgu yaptı.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKÇAY Ticaret ve Sanayi Odası olarak işverenler ve çalışanlarının iş hayatlarında istihdam ile ilgili karşılaştıkları sorunların çözümüne pratik katkı sağlayacak olan bu projeye kaynak ayıran Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansına, proje eğitimlerine akademisyenleri ile destek sağlayan Gümüşhane Üniversitesine, projemizi önemseyerek değerli zamanlarını ayıran ve eğitimlere katılan işverenler ve çalışanlarına teşekkür etti.

Gümüşhane Üniversitesi akademisyenlerinden Yrd. Doç. Dr. Tarhan OKAN projenin ilk dersinde İnsan Kaynakları Planlaması,  İnsan İlişikleri ve Önemi, İnsan Kaynaklarının İşlevi, boyutları, stratejileri, planlanma süreci ve stratejik yönetim konularında bir sunum gerçekleştirerek katılımcıların sorularını cevaplandırdı.