GTSO BAŞKANI İSMAİL AKÇAY'DAN TAZİYE MESAJI

07 HAZİRAN 2016

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Torul Harmancık köyünde askeri araca terör örgütü üyelerince düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan Özgür Tok ve tedavi gördüğü  KTÜ Farabi Hastanesinde   şehit düşen Jandarma Er Salih Bulut 'un ailelerine başsağlığı ve sabır diledi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Akçay, ‘Daha öncede her ortamda ve platformda defalarca dile getirdiğim gibi kimse bu vatanı bölmek hayali ile hain planlar yapmasın veya kalkışmasın. Bu vatanı asla bölmeye güçleri yetmeyecektir. Türk milleti olarak tarih boyunca birçok zorluğa göğüs geren  milletimiz  yine  haince yapılan bu saldırılara da birlik ve beraberlik içerisinde karşı koyacaktır. İnanıyorum ki en yakın zamanda Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, kurumlarımız ve milletimiz ortaklaşa çalışarak terör illetini bu ülkenin gündeminden çıkarıp atacağından en ufak bir şüphem yoktur.Yaşanan bu hain saldırı sonucu şehit düşen Uzman Jandarma Özgür Tok kardeşimiz ve Jandarma Er Salih Bulut kardeşimize bir kez daha  Allah'tan rahmet değerli ailelerine  ve yakınlarını da başsağlığı ve sabır diliyorum' dedi.