GÜMÜŞHANE VALİSİ YÜCEL YAVUZ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

09 HAZİRAN 2016

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz veda ziyaretleri kapsamında Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Meclis Başkanımız Sebahattin  Uçarla görüştü.

Son yayınlanan valiler kararnamesi ile  Gümüşhane Valiliğinden, Trabzon Valiliğine atanan  Vali Yücel Yavuz, odamıza yaptığı ziyarette Gümüşhane deki görev süresi boyunca yapılan çalışmalar hakkında  değerlendirmelerde bulundu. Gümüşhane de görev yaptığı süreçten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Vali Yavuz, Gümüşhane’nin her zaman kendinde önemli bir yere sahip olacağını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ise Vali Yavuz’a Gümüşhane’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

GÜMÜŞHANE VALİSİ YÜCEL  YAVUZ ODAMIZI ZİYARET ETTİ