GTSO BAŞKANI İSMAİL AKÇAY: GTSO OLARAK BU ALÇAK SALDIRIYI PLANLAYANLARI VE YAPANLARI LANETLİYORUZ

29 HAZİRAN 2016

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen ve ülkemize derin bir hüzün yaşatan 41 kişinin hayatını kaybetmesine 239 kişinin de yaralanmasına neden olan alçak saldırıyı lanetleyen GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, yapılan bu hain saldırı sonucu hayatını kaybeden kardeşlerimize Allahtan rahmet yaralı olanlara ise acil şifalar diledi.

Terör eylemlerinin dünyanın hiçbir yerinde kabul görülemeyeceğini söyleyen Başkan Akçay, Dünyanın farklı bir ülkesinde veya farklı coğrafyalarında yapılan tüm terör eylemlerinin artık dünya tarafından tüm insanlığa karşı yapılmış sayılarak, bu eylemler karşısında sessiz kalan ülkelerin artık bu vurdumduymaz tavırlarından vazgeçerek birlik içerisinde asker, sivil, çocuk, yetişkin hiçbir ayrım yapmadan haince gerçekleştirilen tüm terör eylemlerinin son bulması amacıyla ortak çalışmalar yürütmesi  gerektiğini vurguladı.

Türk milleti olarak tarih boyunca birçok zorluğa göğüs geren milletimizin yine  haince yapılan bu saldırılara da birlik ve beraberlik içerisinde karşı koyacağına inancının tam olduğunu belirten Akçay; ‘’Kimse gerçekleştirdiği alçakça terör faaliyetleri ile ülkemizi yıkabileceğini veya bir kaos ortamına sokabileceğini düşünmesin. Türk Milleti olarak bu alçak saldırıyı da atlatarak yaralarımızı en kısa sürede saracağımıza canı gönülden inanıyorum. Türk milleti olarak  terör eylemlerini ve faaliyetlerini artık ülkemizin gündeminden çıkarmaya kararlıyız. Çünkü birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız hiçbir engel veya zorluk yok. Bunun en güzel örneklerini geçmişimizde verdik. Bizlerde Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu doğrultuda yapılacak çalışmalarda üzerimize düşen tüm görevleri fazlasıyla yerine getirmeye hazır olduğumuzu belirterek,bir kez daha gerçekleştirilen bu  hain saldırı sonucu hayatını kaybeden kardeşlerimize Allahtan rahmet yaralı olanlara ise Allahtan acil şifalar diliyorum’’ dedi.