İSMAİL AKÇAY PAKİSTAN'A GİDİYOR

16 KASIM 2011

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL AKÇAY EİT-TSO (Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası) GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILMAK ÜZERE 17 KASIM 2011 TARİHİNDE PAKİSTAN’A GİDİYOR.

EİT-TSO (Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası) 'nın 12. Genel Kurulu 17-21 Kasım 2011 tarihleri arasında Pakistan’ın Karaçi kentinde yapılacaktır.

EİT-TSO (Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası) 'nın Türkiye Milli Komite Üyesi olan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKÇAY Genel Kurul Toplantısına katılmak üzere 17 Kasım 2011 tarihinde Pakistan’a gidiyor.

EİT-TSO Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odasının 12. Genel Kurulunda, Türkiye, İran, Pakistan, Azerbaycan, Afganistan, Kazakistan, Türkmenistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Tacikistan’ın üye olduğu Ülkeler, Bölge içi Turizm ve Ticareti geliştirmek, sorunları tartışıp çözüm yollarlı üretmek ve tarihten gelen bağlarımızla yeniden büyük işbirlikleriyle Tarihi İpek yolunu canlandırmak için yapılan çalışmalara devam edilecektir.

İSMAİL AKÇAY PAKİSTAN'A GİDİYOR