GÜMÜŞHANE TICARET VE SANAYI ODASINDA EKMEKTE HIJYEN VE STANDART EĞITIMI

05 EKİM 2012


04.01.2012 tarihinde yürürlüğe giren 2012/2 sayılı Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek çeşitleri tebliği ile ekmek üretimi yapan tüm işletmelerde çalışanlarla ekmek satışı yapan personellere Temel Gıda Hijyen Eğitimi alma zorunluluğu getirilmiştir. Ekmek ve Ekmek çeşitleri tebliğine istinaden Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası, Gümüşhane Esnaf Odaları Birliği, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasında 01 Ekim 2012 tarihinde başlayan eğitimler 05.10.2012 tarihine kadar devam etmektedir.


Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası tarafından sosyal sorumluluk kapsamında ücretsiz olarak verilen eğitimlerde katılımcılar Temel Gıda Hijyeni, Ekmek ve Ekmek Çeşitleri ile Mevzuat konularında bilgi sahibi olmaktadır.

 

Eğitimler İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Mühendislerinden Yüksek Gıda Mühendisi Çağrı ALTUN DAĞ tarafından verilmektedir.

 

Eğitimlerle; İlimizde ekmek üretimi ve satışının Türk Gıda Kodeksinde göre yapılarak, temel gıda maddesi olan ekmeğin en sağlıklı şekilde üretilerek insanımızın tüketimine sunulması hedeflenmektedir. 

 

                                                                                         İsmail AKÇAY

                                                                                   Yönetim Kurulu Başkanı

 

HABER GÖRSELLERİ
GÜMÜŞHANE TICARET VE SANAYI ODASINDA EKMEKTE HIJYEN VE STANDART EĞITIMI GÜMÜŞHANE TICARET VE SANAYI ODASINDA EKMEKTE HIJYEN VE STANDART EĞITIMI

Sosyal Medyada Paylaş